Norsk Akvarieforbund.

Velkommen til NAF's nye web sider. Håper du finner den nye siden nyttig. Det kommer mange oppdateringer i tiden fremover og siden er under stadig utvikling

Bli med i en akvarieklubb
du også.

Det finnes mange lokale akvarieklubber i landet, klikk på knappen for å finne din akvarieklubb

Et nytt skjørt liv blir til,
en ny generasjon er sikret

En stor del av hobbyen er oppdrett, bli med i oppdrettskampanj og kjemp om heder og ære i den flotte landsdekkende kampanjen.

Junior i hobbyen
Bli med i oppdrettskampanjen.

Junior til og med 16 år har egen klasse i kampanjen, Bli med og registrer dine oppdrett du også.

Bidra med innhold?

Har du lyst til å bidra med innhold til webben eller til NorskAkvarieblad? Du er hjertelig velkommen med dine ideer.

Registrering av oppdrett 2018

I år skal klubbene selv legge inn sine oppdrett inn i oppdrettsdatabaen. Dette er første gang klubbene selv får mulighet til å gjøre dette. Vi håper dette vil gå smertefritt, men enkelte utfordringer regner jeg med at vi vil støte på. Det er jo selvfølgelig viktig og vite hva fisken heter når man skal legge den inn, det er da rett at brukerne har skrevet rett navn på fiskene de melder inn. Det er oppdrettsansvarlig i hver enkelt klubb som skal legge inn oppdrettene, om oppdrettsansvarlig ikke har mulighet til å legge inn så kan jo f.eks klubbleder eller andre kyndige gjøre denne jobben.

Ved spørsmål så kontakt meg for hjelp.
Rodney Midtbø
tlff:91834765
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
facebook: https://www.facebook.com/xnshady


1. Naviger til http://www.oppdrettskampanjen.norskakvarieforbund.no
Velg Log-Inn fra menyen oppe til høyre.

01 login

2. Skriv inn ditt bruker navn og passord. Trykk Login

02 login bruker

3. velg Registrer oppdrett på bruker

03 registrer paa bruker

4. Velg hvilken bruker du ønsker å tegistrere oppdrett på fra rullegardinfeltet.

04 velg bruker

5.Skriv inn navn på fisken du ønsker å registrere. Du får da opp noen valg, klikk på den riktige du ønsker å registrere.

05 velg fisk

6.Skriv inn om du har noen merknader, Velg om dette er er FGO og om det er gjentatt oppdrett eller ikke. Når du er ferdig så klikker du bare knappen som er merket med LEGG INN OPPDRETT. Du er nå klar til å legge inn neste oppdrett. Når du er ferdig med den valgte brukeren velger du bare neste oav. til du er ferdig.

06 merknader

7. Om du har skrevet feil så kan du slette et oppdrett ved å trykke på knappen med en søpplebøtte, du kan da gjøre om igjen registreringen du hadde feil på.

07 slette ved feil